Basesoft Solutions

"Our business is to make your user experience the best ever"

Basesoft Solutions BV
Herengracht 564
1017 CH Amsterdam
Nederland

Tel. + 31(20)6847087
E: info@basesoft.com
Basesoft Solutions
Advanced Simplicity

Basesoft Solutions werd opgericht in 1996 om een benchmarking oplossing te ontwikkelen voor TNT Express Wereldwijd om de kwaliteit te monitoren van de klantenservice van TNT in meer dan 50 landen. Basesoft Solutions specialiseert zich nu in de ontwikkeling van internet- en draadloze/mobiel oplossingen.

Samen met onze toonaangevende en internationaal georiĆ«nteerde webdevelopment team en met meer dan 12 jaar ervaring met internet- en draadloze toepassingen, heeft Basesoft Solutions verschillende online toepassingen ontwikkeld. Bij de ontwikkeling staat de klant voorop en hebben we de nadruk gelegd op gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige implementatie, met minimaal beheer en maximale functionaliteit.

Met onze Business Intelligence oplossingen, die gebruikmaken van Web 2.0 Technologie, heeft Basesoft Solutions een kostenefficiĆ«nte,  flexibele en schaalbare platform ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. 

Basesoft Solutions heeft zowel nationale- als internationale klanten binnen de overheid, industrie, transport en business services.

Klanten zijn onder andere: The European Lamp Companies Federation (ELC), TNT Wereldwijd, PricewaterhouseCoopers, Berenschot, FME, VNG Internationaal en Fifteen restaurant (Jamie Oliver).