Onze Klanten

"We offer our customers the best user experience ever"

Basesoft Solutions BV
Herengracht 564
1017 CH Amsterdam
Nederland

Tel. + 31(20)6847087  
E: info@basesoft.com

Basesoft Solutions nationale- en internationale klanten

Basesoft Solutions heeft zowel nationale- als internationale klanten binnen de overheid, industrie, transport en Business services. Klanten zijn onder andere: The European Lamp Companies Federation (ELC), TNT Wereldwijd, PricewaterhouseCoopers, Berenschot, FME, VNG Internationaal en Fifteen.

Hieronder vindt u een selectie/keuze uit onze klanten en de producten die zijn ontwikkeld voor onze klanten.

 

PWC Logo


European Lamp Companies Federation (ELC)

In samenwerking met PricewaterhouseCoopers, heeft Basesoft Solutions een online pan-Europese oplossing ontwikkeld voor de European Lamp Companies Federation waaronder Philips, Osram en General Electric.  Hierbij hebben we gebruik gemaakt van onze IQ Portal platform waarmee we een meertallige oplossing hebben ontwikkeld dat efficiënt en effectief het gehele declaratie process van recycling fees voor spaarlampen afhandelt. De voornaamste functionalitieten zijn online registratie, declaratie, administratie, fraude controle, facturatie en rapportage van de recycling fees voor spaarlampen in Europa.


TNT Logo


TNT Express wereldwijd

TNT Express is Europees marktleider op het gebied van wereldwijde koerier- en express diensten voor de zakelijke markt. Wekelijks vervoeren de 75.000 medewerkers van TNT via een wereldwijd netwerk 4,4 miljoen express pakketten, documenten en vracht naar meer dan 200 landen. TNT Express is de toonaangevende leverancier van wereldwijde koerier- en expressdiensten voor de zakelijke markt.

FME Logo
FME
FME's verenigingen  maken gebruik van onze geavanceerde oplossing IQuest. Zij verzamelen, analyseren, benchmarken en rapporteren  cumulatieve omzet gegevens periodiek van bedrijfsleden waaronder Philips en Siemens. Hierbij is het bewaken van de security van de gebruikte gegevens van essentieel belang.

De vereniging FME brengt meer dan 2.700 bedrijven uit de metaal, plastic, elektronische en elektrotechnische industrie en gerelateerde sectoren samen. Daarmee is FME de grootste industriële werkgevers en bedrijfs vereniging in Nederland.


Nevat logo


NEVAT: Netwerk van de Nederlandse toeleveringsindustrie
De Nederlandse Vereniging Algemene Toelevering (NEVAT) is het belangrijkste netwerk van industriële toeleveranciers in Nederland. Als brancheorganisatie met ruim 280 leden is NEVAT zowel de spreekbuis van de Nederlandse toeleveringsindustrie, een platform voor onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring, als een onmisbare vraagbaak voor toeleveranciers en uitbesteders uit binnen- en buitenland.

EFAC Logo


EFAC -het Europese netwerk van nationale verenigingen de assemblage industrie

De EFAC Benchmarking oplossing verzamelt financiële gegevens, analyses en rapporteert  de data op meervoudige geografische niveaus. Deze oplossing wordt gebruikt om te benchmarken en te rapporteren op individuele niveau in vergelijking met cumulatieve niveaus.

EIM Logo


EIM
EIM richt zich op sociaal-economisch beleidsonderzoek voor overheden, beleidsinstanties en organisaties van het bedrijfsleven. Ruim 75 jaar vervullen we de functie van kenniscentrum over het Nederlandse en Europese bedrijfsleven. We voeren onderzoek uit over de hele breedte van het bedrijfsleven. De kenniscreatie is gericht op beleidsinstanties en beleidsmakers. EIM maakt deel uit van Panteia, een holding van beleidsonderzoekbureaus, een marktonderzoekbureau en consultancy.

VSM_Logo


VSM Geneesmiddelen
Als grootste producent van natuurlijke (homeopathische) geneesmiddelen is VSM actief met vele producten voor natuurlijke zelfzorg. De belangrijkste merken zijn Tussistin, Nisyleen, Spiroflor SRL, Cardiflor, Calendulan, Plantival en Arniflor. Speciale natuurlijke producten worden bereid voor moeder en kind: de puur Mamalijn voor zwangeren en jonge moeders en de bekende kinderserie met daarin onder andere Chamodent, Kindival, Arnikind, Kindicol en Rinikind.


VWG Logo


VWG Groep
De VWG Groep van accountants en belastingadviseurs is een van de grootste accountancybureaus met meer dan 100 werknemers in regio Nijmegen.
Het klantenprofiel van VWG is voortgekomen uit het midden- en kleinbedrijf. Bedrijven die zijn gespecialiseerd in handel en productie, maar ook dienstverlenende bedrijven en niet-commerciële organisaties en particulieren worden financieel vertegenwoordigd door VWG. En dit al meer dan 50 jaar.